Α2 ΕΣΚΑ-Η

Νίκη προαστείου: Αδιέξοδο και… σκέψεις αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η

 

photo1536

Η σκέψη της αποχώρησης από το πρωτάθλημα φαίνεται να απασχολεί την την διοίκηση της Νίκης Προαστείου με κύριο λόγο να είναι το αδιέξοδο (όπως υποστηρίζουν) που έχει βρεθεί η ομάδα στο γηπεδικό θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θέμα αποχώρησης από το πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑ-Η έχει βάλει η Νίκη Προαστείου carna και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι:

1. Η ομάδα κάνει προπόνηση μια φορά την εβδομάδα στην καλύτερη 2 αλλά οι ώρες δεν είναι επιτρεπτές για αθλητές που δουλεύουν (3.30-4.00) οπότε δεν γίνονται σωστές προπονήσεις και δεν μπορούμε να παίξουμε επί ίσοις όροις στο πρωτάθλημα.
2. Η ομάδα δεν έχει έδρα. Στην έδρα που αγωνίζεται ως γηπεδούχος δεν έχει κάνει ούτε ένα λεπτό προπόνησης οπότε παίζει όλα τα παιχνίδια έκτος έδρας. Με αυτές τις συνθήκες δεν υπάρχουν λόγοι ύπαρξης της ομάδας στην Α2 ΕΣΚΑ-Η


Ένας άνθρωπος, ένας παράγοντας, ένας διοικητικό στέλεχος του ΠΕΑΚ δεν έχει βρεθεί να βοηθήσει στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει αυτές στιγμές η ομάδας μας. Κουραστήκαμε κύριοι να βάζουμε χρήματα από την δουλειά μας και τον ιδρώτα μας, δεν μπορούμε να γινόμαστε σάκος του μποξ.
Ένα παράδειγμα είναι πως παίξαμε με την Ολυμπιάδα Πατρών με μια προπόνηση και τώρα με τον Αχαιό 47 και με Ληξούρι το Σαββάτο δεν θα κάνει η ομάδα καμία προπόνηση οπότε δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, και οπότε υπάρχει θέμα αποχώρησης..

http://www.profitisiliasbc.gr/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγ.)

  ΠΟΝΤ
1 ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ    0
2 ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ    0
3 ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ    0
4 ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ    0
5 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ    0
6   ΝΕΟΛ      0
7 ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ    0
8 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    0
9 ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ    0
10 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    0
11 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    0
12 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    0
       
       

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες