ΙΣΤΟΡΙΑ

Το σωματείο ιδρύθηκε στις 27 Μαΐου 1991 από μία ομάδα 22 δραστήριων κοινωνικά κατοίκων του Ληξουρίου. Σκοπός του, όπως αναφέρεται και στο καταστατικό, είναι “η ηθική εξύψωση των νέων που έχουν έφεση για άθληση, η ανάπτυξη του πνεύματος συναδέλφωσης και αλληλεγγύης μεταξύ τους, η ενασχόληση τους με διάφορα αθλήματα και γενικά η ψυχαγωγία τους, σύμφωνα πάντα με τις αρχές του αθλητικού πνεύματος”.

Στα δεκαοκτώ και πλέον χρόνια που μεσολάβησαν από την ημερομηνία ιδρύσεως του σωματείου, ο Ν.Ε.Ο.Λ. είχε και καλές και κακές στιγμές, ενώ εκατοντάδες νέοι (κυρίως από την περιοχή της Παλλικής) πέρασαν κατά καιρούς από τις τάξεις του.
Τα πρώτα του βήματα στο χώρο του κεφαλλονίτικου αθλητισμού, και συγκεκριμένα την περίοδο 1991-1996, ο Ν.Ε.Ο.Λ. τα πραγματοποίησε στο χώρο του τένις. Εν’ συνεχεία την περίοδο 1998-1999 ιδρύθηκε η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου η οποία εξελίχθηκε στο μοναδικό τμήμα που έχει αξιόλογη και συνεχή παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Χαρακτηριστικό της φιλοσοφία του συλλόγου γύρω από την άθληση των νέων είναι ότι στο καταστατικό του προβλέπεται η δραστηριοποίηση του και σε άλλα αθλήματα όπως το βόλεϊ, το ποδόσφαιρο ακόμα και η ιππασία(!) που όμως παραμένουν ανενεργά λόγω της ελλιπής συμμετοχής των κατοίκων της Παλλικής στις συγκεκριμένες δραστηριότητες.


 

 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1998-1999

Η ιστορία του μπασκετικού τμήματος, όπως προαναφέρθηκε, ξεκινάει την περίοδο 1998-1999. Η ομάδα του Ν.Ε.Ο.Λ. αγωνίζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα τις Γ’ Ε.Σ.Κ.Α.Η. με έδρα το πετρίτσιο γυμνάσιο. Μάλιστα τη συγκεκριμένη χρονιά καταφέρνει να ανέβει κατηγορία καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.

Andriki 98 99

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΜΩΡΑΙΤΗΣ Γ., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Λ., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Μ., ΠΕΡΔΙΚΗΣ Δ., ΠΟΛΥΚΑΛΑΣ Σ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΣΤΑΘΑΤΟΣ Γ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Γ.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΜΩΡΑΙΤΗΣ Γ.


 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1999-2000

Η περίοδος 1999-2000 θεωρείται κομβική για το σύλλογο αφού αγωνίζεται για πρώτη φορά στο νεόκτιστο τότε κλειστό της Παλλικής. Η ομάδα αν και νεοφώτιστη στην Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η. κατορθώνει να μείνει κατηγορία. Πρόεδρος ήταν ο Στέλιος Σταματελάτος και προπονητής ο Λεγάτος Θεόδωρος.

 

Andriki 1999 2000
ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ Γ. (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΠΕΛΙΤΣΗΣ Γ., ΠΟΛΥΓΑΛΑΣ Σ., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Μ., ΠΕΡΔΙΚΗΣ Δ., ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Α., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Γ., ΛΕΓΑΤΟΣ Θ. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) 
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΣΑΒΡΑΜΗΣ Σ., ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ Φ., ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ., ΣΤΑΘΑΤΟΣ Γ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΡΕΠΟΥΣΗΣ, ΧΑΛΑΚΑΣ Μ.


 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2001-2002

Τη χρονιά 2001-2002 ο Ν.Ε.Ο.Λ. συνεχίζει με τους ίδιους συντελεστές τόσο στην προεδρία όσο και στην τεχνική ηγεσία και καταφέρνει να μείνει εκ’ νέου στην κατηγορία της Β’ Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Την αμέσως επόμενη περίοδο 2002-2003 υπάρχει αλλαγή προπονητή καθώς τα ηνία της ομάδας αναλαμβάνει ο Πάνος Ματιάτος. Ο πρόεδρος παραμένει ο ίδιος (Στέλιος Σταματελάτος), ενώ υπάρχουν και μικρές αλλαγές στο ρόστερ της. Ο στόχος της παραμονής επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα. Την συγκεκριμένη χρονιά ιδρύεται και γυναικείο τμήμα μπάσκετ αποτελούμενο από κορίτσια τόσο του Ληξουρίου όσο και του Αργοστολίου, το οποίο μάλιστα πραγματοποιεί μια πάρα πολύ καλή σεζόν και κατορθώνει να ανέβει κατηγορία στην παρθενική της εμφάνιση.

Andriki 2001 2002

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ Γ. ( ΑΝΤ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΦΡΕΤΖΟΣ Α., ΑΝΤΥΠΑΣ Ν., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Μ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Ν., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Λ., ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σ. (ΠΡ.), ΜΑΤΙΑΤΟΣ Π. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ)
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΒΛΑΧΑΔΑΣ Γ., ΤΖΟΥΓΑΝΝΑΤΟΣ Μ., ΣΤΑΘΑΤΟΣ Γ., ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ Λ., ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ Σ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2003-2004

Το 2002-2003 δεν υπήρξαν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις ούτε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας αλλά ούτε και σε τεχνικό και διοικητικό επίπεδο. Αποτέλεσμα η ομάδα να παραμείνει με μεγάλη ευκολία στην κατηγορία χωρίς να κινδυνέψει καθόλου κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ταυτόχρονα, το γυναικείο τμήμα του συλλόγου διαγράφει άλλη μία καλή χρονιά στην οποία χάνει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο στις λεπτομέρειες.

Την περίοδο 2003-2004, έχοντας ως σύμμαχο την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων, με πρόεδρο τον Στέλιο Σταματελάτο και με νέο προπονητή τον Δημήτρη Λουκέρη, πραγματοποιώντας παράλληλα και τις κατάλληλες προσθήκες, ο Ν.Ε.Ο.Λ. καταφέρνει για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία του να ανεβεί κατηγορία ύστερα από αγώνες μπαράζ. Η χρονιά είναι άκρως πετυχημένη για το μπασκετικό τμήμα και η ομάδα αρχίζει να μπαίνει στις αξιόλογες ομάδες της περιφέρεια της Ε.Σ.Κ.Α.Η. Αντίθετα με την αντρική ομάδα, δυσάρεστα είναι τα νέα για τη γυναικεία ομάδα, αφού λόγω τις έλλειψης των απαραίτητων πόρων αποφασίζεται η διάλυση του τμήματος αυτού.

Andriki 2003 2004

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σ. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ Φ., ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ Π., ΜΩΡΑΪΤΗΣ Γ., ΦΡΑΤΖΟΣ Α., ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ Α., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Δ. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ),
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Ω., ΒΛΑΧΑΔΑΣ Γ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Ν., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Κ. (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)


 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2004-2005

Την αγωνιστική περίοδο 2004-2005 ο Ν.Ε.ΟΛ. διατηρώντας τους συντελεστές της επιτυχία του προηγούμενου έτους καταφέρνει και παραμένει στις υψηλές κατηγορίες της περιφέρειας, αν και η πλέον άπειρη ομάδα που συμμετέχει σε αυτή.

Τη σεζόν 2005-2006 πραγματοποιούνται αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Νέος προπονητής αναλαμβάνει ο Μάκης Μαρκάτος. Παράλληλα, πρόεδρος συνεχίζει να είναι ο Στέλιος Σταματελάτος. Ο Ν.Ε.Ο.Λ., αν και σχετικά δύσκολα, μπόρεσε και διατηρήθηκε στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2006-2007

Την αμέσως επόμενη περίοδο (2006-2007) το τμήμα μπάσκετ του Ν.Ε.ΟΛ. θα γνωρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του. Έχοντας ως νέο προπονητή τον πατρινό Κώστα Γιαννόπουλο και με ορισμένες σημαντικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό κατορθώνει να πραγματοποιήσει μία εξαιρετική διαδρομή στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. Η πορεία της θα την οδηγήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου και ύστερα από τη ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ θα ανέβει στην πρώτη την τάξη κατηγορία της περιφέρειας (Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.). Πρόεδρος και σε αυτή την επιτυχία της ομάδας συνεχίζει να είναι ο Στέλιος Σταματελάτος.

Andriki 2006 2007

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ Σ. (ΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΜΑΤΖΑΒΙΝΟΣ Φ., ΓΚΟΛΑΝΤΑΣ Π., ΜΩΡΑΪΤΗΣ Γ., ΦΡΑΤΖΟΣ Α., ΔΑΜΟΥΛΙΑΝΟΣ Α., ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΛΟΥΚΕΡΗΣ Δ. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ),
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Ω., ΒΛΑΧΑΔΑΣ Γ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Ν., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Κ. (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)


 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2007-2008

Την σεζόν 2007-2008 πρόεδρος και προπονητής παρέμειναν οι ίδιοι, ενώ στο έμψυχο δυναμικό συντελέστηκαν προσθήκες περιορισμένης κλίμακας. Παρόλα αυτά η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία πληρώνοντας κυρίως την απειρία της τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2008-2009

Στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου 2008-2009 συντελούνται σημαντικές αλλαγές στη διοίκηση του σωματείου ύστερα από αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2008 εκλέγεται καινούργιο διοικητικό συμβούλιο αποτελούμενο από τα εξής μέλη: Μαρκάτος Νικόλαος (Πρόεδρος), Μουρελάτος Κοσμάς (Αντιπρόεδρος), Βολτέρας Βαγγέλης (Γραμματέας), Μπακούρος Βασίλης (Ταμίας), Μαρούλης Διονύσιος (Μέλος), Αντωνέλος Παναγιώτης (Μέλος), Τζουγανάτος Μάρκος (Μέλος), Σταματελάτος Στέλιος (Αναπληρωματικό Μέλος), Αραβαντινός Διονύσιος (Αναπληρωματικό Μέλος). Σκοπός της νέας προσπάθειας είναι να αναδιοργανωθεί η ομάδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο ύστερα από μία δύσκολη χρονιά. Προπονητής της καινούργια προσπάθειας χρίζεται ο παλιός παίχτης του συλλόγου και γνώστης της πραγματικότητας, Μάρκος Τζουγανάτος. Η παραμονή στην κατηγορία επιτυγχάνεται σχετικά εύκολα ύστερα από τις προσπάθειες όλων όσων βοήθησαν το σύλλογο σε μια κρίσιμη καμπή της ιστορία της.

Andriki 2006 2007

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΜΑΡΟΥΛΗΣ Δ. (ΜΕΛΟΣ), ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ Β. (ΤΑΜΙΑΣ), ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΣΠΥΡΑΤΟΣ Α., ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ν., ΜΑΡΟΥΛΗΣ Δ., ΤΖΩΤΖΗΣ Π., ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ Κ. (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ Π. (ΜΕΛΟΣ), ΒΟΛΤΕΡΑΣ Β. (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Γ., ΣΚΑΦΙΔΑΣ Χ., ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ-ΧΟΥΣΟΣ Χ., ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ Π., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Ν., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Β.


 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2009-2010

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο (2009-2010) στο ήδη υπάρχον δυναμικό του Ν.Ε.Ο.Λ, έμεινε αναλλοίωτο σε ποσοστό 90%, ήρθαν να προστεθούν ορισμένοι κεφαλονίτες παίχτες (κυρίως από την ομάδα του Α.Σ. Κεφαλονιά) με αποτέλεσμα να συγκροτηθεί ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο, το οποίο κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Andriki 2006 2007

ΟΡΘΙΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Μ. (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ), ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Ν., ΚΟΥΓΙΑΝΟΣ Ν., ΤΖΩΤΖΗΣ Π., ΜΑΤΟΥΛΗΣ Δ., ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Γ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Γ.
ΚΑΘΙΣΤΟΙ (ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ): ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Η., ΣΚΑΦΙΔΑΣ Χ., ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Ν., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ., ΤΣΑΠΑΛΟΣ Κ., ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Β.
ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ-ΧΟΥΣΟΣ Χ., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Χ., ΚΑΝΟΥΤΑΣ Γ.


 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ταυτόχρονα με το ανδρικό τμήμα ιδρύονται και ακαδημίες για τα μικρά παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με άθλημα του μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια λειτουργίας των ακαδημιών έχουν βγει πολλά νέα ταλέντα τα οποία έχουν κατά καιρούς έχουν στελεχώσει την αντρική ομάδα. Μάλιστα, ορισμένα από αυτά στελεχώνουν ομάδες μπάσκετ και εκτός του νησιού της Κεφαλονιάς. Ορισμένες φωτογραφίες από τα παιδιά που πλαισίωσαν τις ακαδημίες όλα αυτά τα χρόνια παρατίθονται στη συνέχεια.


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2001-2002

img558


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2004-2005

lastscan2004


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2005-2006

DSC04240


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2005-2006

DSC04235


ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 2005-2006

DSC04231

ΠΑΙΔΙΚΟ & ΕΦΗΒΙΚΟ 

Χαρακτηριστικό στοιχείο της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής είναι οι επιτυχίες που κατά καιρούς έχει πετύχει ο σύλλογος στο παιδικό και το εφηβικό πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η. Η σημαντικότερη διάκριση σε επίπεδο παιδικής ομάδας ήταν την χρονιά 2002-2003 όπου με προπονητές τον Πάνο Ματιάτο και τον Μάρκο Τζουγανάτο η ομάδα κατέλαβε την τρίτη θέση στην περιφέρεια. Η ομάδα αυτή αποτελούταν από τους: Σπυράτο Α., Συνοδινό-Χούσο Χ., Αραβαντινό Λ., Ισμαλάϊ Ε., Μαρούλη Δ., Αραβαντινό Θ., Μαρούλη Θ., Κατσιβέλη Χ., Μαρούλη Δ., Καπάτος Δ., Τσάπαλος Κ. Η συγκεκριμένη ‘φουρνιά’ παικτών καταφέρνει να χαρίσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου και σε εφηβικό επίπεδο την περίοδο 2006-2007 (4η θέση στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.Η) με κατά συνθήκη προπονητή τον Σπύρο Ρουμελιώτη.

ΕΦΗΒΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2006-2007

s1229282649


Κύρια μέριμνα της διοίκησης που εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο είναι η σωστή εκμάθηση των βασικών αρχών του μπάσκετ στα μικρά παιδιά. Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας αυτής διοργανώνει διήμερο camp στο κλειστό της Παλλικής με τη συμμετοχή αρκετών νέων παιδιών που δείχνουν ενδιαφέρον για το άθλημα. Καλεσμένοι στο camp αυτό είναι δύο διεθνής παίχτες αναγνωρισμένης αξίας, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Ανατόλι Ζερβοσένκο, προκειμένου να διδάξουν τα μυστικά του μπάσκετ. Το camp διεξάγεται με εξαιρετική επιτυχία τόσο σε οργανωτικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

IMG 9541

IMG 9545

IMG 9547

IMG 9562

IMG 9597

Επιπλέον, με ενέργειες την νέας διοίκησης διεξάγεται το πρώτο παν-κεφαλλονίτικο τουρνουά μπάσκετ για παιδιά ηλικίας έως 12 χρονών με τη συμμετοχή πέντε ομάδων. Οι ομάδες που έλαβαν μέρος ήταν: Αργοστόλι (προπονητής: Πάνος Ματιάτος), Ληξούρι (προπονητής: Μάρκος Τζουγανάτος), Λειβαθώ (προπονητής: Λεωνίδας Παπαδάτος), Σάμη (προπονητής: Γιώργος Κοσμάτος) και Πύλαρος (προπονητής: Πάνος Ματιάτος).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγ.)

  ΠΟΝΤ
1 ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ    0
2 ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ    0
3 ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ    0
4 ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ    0
5 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ    0
6   ΝΕΟΛ      0
7 ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ    0
8 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    0
9 ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ    0
10 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    0
11 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    0
12 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    0
       
       

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες