Α2 ΕΣΚΑ-Η

Το καρδιοχτύπι κράτησε ένα ημίχρονο! ΝΕΟΛ-ΠΑΟΚ 85-56

IMG 5389

Το τελικό σκορ δεν δείχνει τη δυσκολία του αγώνα, αφού η μεγάλη διαφορά διαμορφώθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ ήρθε στο Ληξούρι αποφασισμένος και προετοιμασμένος για τον δύσκολο αγώνα και για τρία περίπου δεκάλεπτα, το παιχνίδι είχε το χαρακτήρα ντέρμπυ!

Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έπαιξαν φοβερή άμυνα, ενώ ήταν και πολύ εύστοχοι στην επίθεση, ενώ η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από το πάθος και τη δύναμη των φιλοξενούμενων. Προηγήθηκαν με 16-20 και έδειχναν να ελέγχουν τη ροή του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βελτιωθήκαμε στην επίθεση και σφίξαμε κάπως την άμυνά μας με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να προηγηθούμε στο ημίχρονο με 37-34. Όμως η ομάδα μας δεν είχε βρει ρυθμό, ο κόουτς Μάρκος Τζουγανάτος είχε δοκιμάσει διάφορα σχήματα στο παρκέ, αλλά με τα ατού της ομάδας μπλοκαρισμένα και όχι στην καλύτερή τους ημέρα, το παιχνίδι εξακολουθούσε να δείχνει ντέρμπυ.
Όταν επιστρέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι εξακολουθούσε να δείχνει αμφίρροπο, όμως τουλάχιστον συντηρούσαμε ένα μικρό προβάδισμα ενώ η κόπωση από το συνεχές πρεσάρισμα άρχισε να φαίνεται στις προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ. Το σκορ έφτασε στο 52-45 και όλοι περιμέναμε ένα δύσκολο τέταρτο δεκάλεπτο. Όμως ο Σάκης Κωνσταντόπουλος είχε άλλη άποψη! Ο παίκτης μας, ξεκίνησε το τέταρτο δεκάλεπτο με δύο σερί αναπάντητα τρίποντα, η διαφορά έφθασε στους 13 και κάπου εκεί ο αντίπαλος απλά κατέρρευσε! Οι παίκτες μας ξέσπασαν επιθετικά πετυχαίνοντας 32 πόντους ενώ οι παίκτες του ΠΑΟΚ που έχασαν και με πέντε φάουλ δύο παίκτες τους, δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με μια νεανική , δυνατή ομάδα για την έκπληξη και η τελική διαφορά μάλλον τον αδικεί. Ο ΝΕΟΛ κέρδισε δίκαια, έκανε το έξι στα έξι και έδειξε πως έχει ψυχή , ακόμα και στη μέρα που δεν είναι στα καλύτερά του!

Από την ομάδα μας ξεχώρισαν οι Χρήστος Συνοδινός που τράβηξε το σκορ όταν οι άλλοι ήταν καλά μπλοκαρισμένοι, ο Γεράσιμος Αντωνάτος – παρά το γεγονός ότι έπαιζε τραυματίας – και ο Σάκης

Κωνσταντόπουλος που έδειξε ότι βρίσκει τη φόρμα του και μπορεί να πάρει την ομάδα στους ώμους του.

Δεκάλεπτα: 16-22, 37-34, 53-48, 85-56
ΝΕΟΛ (Μ Τζουγανάτος) Αντωνάτος 11(1), Παπαγιάννης, Συνοδινός Π 8(1), Αραβαντινός 1, Σκροπολήθας, Συνοδινός Χ 16(1), Κωνσταντόπουλος 13(2), Κλαυδιανός 1, Αθανασόπουλος 7(1), Μπελίτσης, Πυλαρινός 5(1), Τρυφωνόπουλος 23.
Προφήτης Ηλίας/ΠΑΟΚ (Σιαμαντάς) Κεχαγιάς 12, Χουλιάρας 10(1), Λουκόπουλος, Λαγοπάτης, Μήλας, Χρονόπουλος 2, Σιαμάντας 7, Μανειάς, Κωσταγιαννακόπουλος 9, Μπούτος 10, Γιούρτης 4, Παναγιωτόπουλος 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγ.)

  ΠΟΝΤ
1 ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ    0
2 ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ    0
3 ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ    0
4 ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ    0
5 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ    0
6   ΝΕΟΛ      0
7 ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ    0
8 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    0
9 ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ    0
10 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    0
11 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    0
12 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    0
       
       

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες