ΝΕΟΛ ΝΕΑ

Χωρίς επιπτώσεις ηττα του ΝΕΟΛ από τον ΑΣΚ στο Αργοστόλι

 DSC 0125

Την Κυριακή το μεσημέρι, ο ΑΣΚ επικράτησε του ΝΕΟΛ με σκορ 43-36 μετά από ένα πολύ μέτριο αγώνα. Το παιχνίδι ήταν στο μεγαλύτερο μέρος του αμφίρροπο, με πολύ πάθος από τη μεριά του ΑΣΚ και πολύ ψυχή από τους πέντε (!!) μόλις παίκτες του ΝΕΟΛ που έπαιζαν χωρίς ανάσα μέχρι το 38ο λεπτό του αγώνα όταν και αποβλήθηκε με 5o φάουλ ο Πυλαρινός.

Το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν νευρικό και τελείωσε με 12-12. Από την ομάδα μας σκόραραν μόνο οι Πυλαρινός και Παριώτης. Στο ίδιο αυτό πρώτο δεκάλεπτο, οι διαιτητές «είδαν» δύο φάουλ του Παριώτη μέσα σε δύο λεπτά, ενώ το «ξύλο» που έτρωγε ο Πυλαρινός στις διεισδύσεις του δεν απέφερε κανένα φάουλ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του ΑΣΚ ήταν πολύ άστοχοι με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 17-24. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν που έκρινε τον αγώνα. Οι παίκτες μας κατόρθωσαν να πετύχουν μόνο 2 πόντους και ο ΑΣΚ έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 26-26. Οι διαιτητές σφύριζαν όλα τα φάουλ που κάναμε εμείς, ενώ ήταν πολύ προσεκτικοί με τον αντίπαλο. Το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, βρήκε τον Αραβαντινό με 4 φάουλ, τον Πυλαρινό και τον Παριώτη με τρία. Το τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας είχε τραυματία τον Αραβαντινό (έπαιζε από την αρχή με πόνους στη μέση) και κατάκοπους τους υπόλοιπους τέσσερεις, οπότε η ήττα ήταν αναπόφευκτη. Ο ΑΣΚ πέτυχε δύο τρίποντα, βρήκε σκορ και κοντά στο καλάθι και επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να προσπαθήσουμε για την ανατροπή αφού Πυλαρινός και Αραβαντινός αποβλήθηκαν με 5 φάουλ. Οι απουσίες των Κλαυδιανού και Μπούρα στοίχισαν στην ομάδα μας, ο τραυματισμός του Αραβαντινού τον έκανε σκιά του καλού εαυτού του, ενώ και οι Πυλαρινός και Παριώτης ασφυκτικά μαρκαρισμένοι δεν απέδωσαν επιθετικά όσο συνήθως. Φιλότιμα προσπάθησαν οι Πλαϊτης και Δεστούνης, όμως επιθετικά τους λείπει ακόμα η αυτοπεποίθηση .

Η επιστροφή των απόντων και των τραυματιών πιστεύουμε ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 15 ημέρες όπου η ομάδα μας δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σέρρας Μ. – Σέρρας Π.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 12-12, 17-24, 26-26, 43-35
ΑΣΚ (Μάκης Μαρκάτος): Γασπαράτος, Πυλαρινός, Κουμαριώτης, Γιαννάτος 9 (1), Διακρούσης 4, Θεοδωράτος 11, Ντεράι3, Χατζής, Μέκος, Μουίκης Γιάννης 15 (1), Παυλάτος, Τραυλός 1
ΝΕΟΛ (Μανώλης Δούλιας): Παριώτης 13, Αραβαντινός – Ζαφείρης 2, Χαλκιάς, Αρακλησιάνος, Μουδήλος, Δεστούνης 2, Πυλαρινός – Μαρκαντωνάτος 17, Πλαϊτης 1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγ.)

ΠΟΝΤ
1 ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ    6
2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    6
3 ΝΕΟΛ    5
4 ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ    5
5 ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ    4
6 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ    4
7 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ    4
8   ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ      3
9 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    3
10 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    3
11 ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ    3
12 ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ    3
13 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ    3
14 ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ    2

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες