ΝΕΟΛ ΝΕΑ

Καλωσόρισμα στους νέους μας παίκτες!

Τσιρώνης Χρήστος

Από την Παρασκευή που μας πέρασε, οι Χρήστος Τσιρώνης (25 χρονών) και Γιάννης Ντούλες (24 χρονών) ανήκουν και επίσημα στην ομάδα μας!!

Ο Γιάννης Ντούλες πρωτοέπαιξε μπάσκετ στον Έσπερο αγωνιζόμενος με την παιδική και την εφηβική του ομάδα. Στη συνέχεια έπαιξε στην Α2 με το Σπόρτινγκ. Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του ο Προφήτης Ηλίας- ΠΑΟΚ και η Ολυμπιάδα. Αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2.

Ο Χρήστος Τσιρώνης, που φαίνεται στη φωτογραφία με τη φανέλα της “Σφήκα”, ξεκίνησε την καριέρα του στην Απολλωνιάδα, συνέχισε στη Ζάκυνθο (όταν η ομάδα της Ζακύνθου αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική), πήρε μεταγραφή για τον Κεραυνό Αιγίου όπου και αγωνίστηκε δύο χρόνια και συνέχισε και αυτός στην “Σφήκα”. Πέρυσι υπηρέτησε τη θητεία του στην Προεδρική Φρουρά. Είναι ένας all around παίκτης.

Οι νέοι μας , καλούνται να καλύψουν το κενό που μας αφήνουν οι αποχωρήσεις (λόγω σπουδών) βασικών μας παικτών. Είναι εξαιρετικοί παίκτες, στην καλύτερη μπασκετικά ηλικία και αποκτήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη προπονητών και διοίκησης.

Διοίκηση και προπονητές, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταποκριθεί στην πρόκληση της μεγαλύτερης κατηγορίας και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγ.)

ΠΟΝΤ
1 ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ    6
2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    6
3 ΝΕΟΛ    5
4 ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ    5
5 ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ    4
6 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ    4
7 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ    4
8   ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ      3
9 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    3
10 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    3
11 ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ    3
12 ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ    3
13 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ    3
14 ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ    2

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες