ΝΕΟΛ ΝΕΑ

Τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας με ΑΣΚ

 

IMG 2974

Το Σάββατο 2 Σεπτέμβρη, οι παιδικές και ανδρικές ομάδες του ΝΕΟΛ και του ΑΣΚ αναμετρήθηκαν σε φιλικούς αγώνες στο κλειστό του Αργοστολίου.Οι προπονητές μας, Μάρκος Τζουγανάτος και Σπύρος Κλαυδιανός, είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν όλο το έμψυχο υλικό του ΝΕΟΛ. Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθούν αντίστοιχοι αγώνες στο Ληξούρι, προκειμένου οι παίκτες και των δύο ομάδων , ΑΣΚ και ΝΕΟΛ , να μπορέσουν να “δέσουν” και οι προπονητές να ετοιμάσουν τις ομάδες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ειδικά για την ανδρική μας ομάδα, όπου υπάρχουν 4 παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή και ένας που επέστρεψε στην ομάδα μετά το τέλος των σπουδών του, οι φιλικοί αγώνες είναι το καλύτερο που μπορεί να γίνει προκειμένου οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν και να “γνωριστούν” αγωνιστικά με τους υπόλοιπους.

Ο ΑΣΚ αγωνίστηκε χωρίς τους Ακτύπη και Μπαχό, αλλά με τις μεταγραφές του παρούσες, ενώ από εμάς δεν αγωνίστηκε ο Αντωνάτος που βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας και ο Αθανασόπουλος που λείπει λόγω σπουδαστικών υποχρεώσεων. Οι παίκτες και των δύο ομάδων που βρίσκονται στο μέσον της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα ήταν αρκετά σφιγμένοι και άστοχοι, όμως είχαν και καλές στιγμές. Για την ομάδα μας, φαίνεται πως τα νέα μας αποκτήματα έχουν μπει στο κλίμα και η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά: Έχουμε δύο τουλάχιστον αξιόλογες λύσεις σχεδόν σε όλες τις θέσεις και αυτό – ειδικά στη θέση “5” – είχε πάρα πολλά χρόνια να συμβεί! Έτσι για την ιστορία, να πούμε ότι επικρατήσαμε με 55-54, αν και το σκορ δεν είναι το πρώτο ζητούμενο σε αυτές τις αναμετρήσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (3η αγ.)

ΠΟΝΤ
1 ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ    6
2 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    6
3 ΝΕΟΛ    5
4 ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ    5
5 ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ    4
6 ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ    4
7 ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ    4
8   ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ      3
9 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    3
10 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    3
11 ΑΕ Ν.ΚΗΦΙΣΙΑΣ    3
12 ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ    3
13 ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ    3
14 ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ    2

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες