ΝΕΟΛ ΝΕΑ

Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε!

Σήμα Ν.Ε.Ο

Η συναυλία του Σαββάτου με Λάκη Παπαδόπουλο, Γιοκαρίνη, Μηλιώκα και Ζιώγαλα, που συνδιοργάνωσε η ΚΕΔΗΚΕ με τον ΝΕΟΛ, σημείωσε μεγάλη επιτυχία, τόσο καλλιτεχνικά – αφού οι τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστούμε για αυτό – όσο και σε επίπεδο συμμετοχής του κόσμου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας να εξασφαλίσει τους πόρους που θα της επιτρέψουν μια πετυχημένη παρουσία στα παρκέ της Γ΄ Εθνικής.

Ήδη , από τις μέρες των μπαράζ, οι φίλαθλοι του Ληξουρίου αγκάλιασαν την προσπάθεια και αρκετοί νέοι άνθρωποι πλαισίωσαν την διοίκηση του συλλόγου, δίνοντας κουράγιο στους «παλιούς» και πνοή στον αγώνα για την πληρέστερη σε κάθε επίπεδο προετοιμασία της ομάδας μας!

Θέλουμε ο ΝΕΟΛ να συνεχίσει να λειτουργεί σαν μια μεγάλη οικογένεια, έχοντας πλέον την μεγάλη ευθύνη της αθλητικής εκπροσώπησης της Κεφαλονιάς σε εθνικό επίπεδο.

Η επίγνωση αυτής ακριβώς της ευθύνης, είναι που μας κινητοποιεί καλοκαιριάτικα όλους εμάς. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις μεταγραφές, θα κυκλοφορήσουν άμεσα οι αριθμημένες «ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ» για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και γίνονται οι επαφές σε ολόκληρη τη Κεφαλονιά για διαφημιστικές πινακίδες .

Ο ΝΕΟΛ ως εκπρόσωπος του νησιού μας στη Γ Εθνική προχωράει βήμα – βήμα .

Καλό καλοκαίρι σε όλους και θα τα πούμε σύντομα .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (1η αγ.)

  ΠΟΝΤ
1 ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ    0
2 ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ    0
3 ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ    0
4 ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ    0
5 ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ    0
6   ΝΕΟΛ      0
7 ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ    0
8 ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ    0
9 ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ    0
10 ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82    0
11 ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ    0
12 ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ    0
       
       

 

Αναλυτικές Βαθμολογίες